Sok kicsi sokra megy… és fagyizni!

Sok kicsi sokra megy – ezt vallja a Lépj Időben Ki Egyesület munkatársai is, akik több kisebb-nagyobb projektet megvalósítva Csobánkán vallják, hogy minden ember számít, minden kis változás lényeges, és minden szebbé tett nap jobbá teszi az egész világot. Nem csoda hát, ha a minap hozzájuk érkező helyi óvodások látogatásának is nagyon örültek.

A Borostyán Természetvédő Óvoda Csobánka egyetlen óvodája. A II. világháború utáni években egy sváb parasztházból alakították át, azóta is óvodaként funkcionál. Először egy gyermekcsoporttal működött, ma már öt vegyes életkorú csoportja van, és kiemelt figyelmet fordít a differenciált képességfejlesztésre, a tehetséggondozásra és a felzárkóztatásra.

A gondozók nagy szeretettel gondoskodnak a gyermekekről, és ha úgy adódik, mindent elkövetnek azért, hogy a gyerekeknek egy jó hangulatú napot szerezzenek. Május utolsó napján így az óvodás ballagó csoportot fagyizni vitték – meg se álltak a Lépj Időben Ki Egyesület fagyizójáig, a Baromfinomig. A Baromfinom munkatársai pedig készségesen elmagyarázták, milyen ízek közül választhatnak, és még ingyenes cukorszórást is adtak minden egyes kis vendég fagyijára.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?