Mesés ízek Csobánka főterén: idén újra Baromfinom!

Hogy is van a mesében? A hős herceg lovon érkezik a várhoz, amelynek legfelső emeletén Csipkerózsika alszik mélyen. A férfi leküzdve minden akadályt megszerzi és feleségül veszi a csodaszép leányt.

Nos, a huszonegyedik századi csobánkai hősöknek sem kellett kisebb akadályt leküzdeniük, mint a képzeletbeli hercegnek. Az eső is szakadt, a póni is lassan vonszolta magát, ráadásul csak az egyikük ülhetett fel rá, de a végén mindent leküzdve megkaphatták jutalmukat…

…a csobánkai Baromfinom fagyizó első fagyiját!

A hely idén újra megnyitott, és jobbnál jobb ízeket kínál, egészen pontosan 16 félét. Van Spongyabobi, vattacukor, szilvanilla, othello, de gondoltak a laktózérzékenyekre és a cukorbetegekre is, így kapható zéró Rákóczi túrós, valamint Paleo, amit gluténtérzékenyek is nyalhatnak nyugodtan.

A LIKE Egyesület ötletének és megvalósításának köszönhetően üzemelő kis fagyizó mostantól minden nap 10-18 óráig (a nyári időszakban pedig majd napnyugtáig) várja a helyieket és a turistákat.

Idén is lesz csoki és vanília… azaz a nyalánkságot ebben az évben is egy magyar és egy cigány fagyimester szolgáltatja majd. Esőben, szélben és hőségben is szeretettel várják a lovon érkező hercegeket… de persze a „mezei gyalogosokat”, családokat, kismamákat, nagymamákat is Csobánka főterén egy hűsítő édességgel!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?