Csobánka nap – április 30.

Bozsányi Gyuri beszámolója:

Hol volt, hol nem volt, valahol az Óperenciás tengeren is túl, Csobánka közelében élt néhány ember, aki úgy döntött, hogy 2016. 04. 30-án megünnepli Csobánkát és az ott lakó szorgos kis népecskét.

IMG_8101Csaptak is nagy haccacárét, volt ott minden… A színpadon hol táncosok, hol énekesek mutatták meg tehetségüket. A LIKE számára kiemelten különleges alkalom volt ez, hisz a legfontosabb, hogy együtt hozták létre ezt a napot. Mindenki jól érezte magát, mi “speciális paprikás krumpli”-val vártuk a beszélgetni vágyó embereket, de volt ám kürtös kalács sütöde is nálunk, kifejezetten magunkra vettük a népi mondást, mi szerint “ki nem dolgozik, ne is egyék” ugyanis nálunk mindenki magána sütötte a kalácsát, és a tűz körül füst okozta sírások közepette, beszélgetések is alakultak.

A köznép örömére motoros barátainkat is meghívtuk és paripájukkal körbe vágtáztak a kicsiny községen, és akiknek igényük volt rá, egy körre el is vitték őket.

Zárásként még egy kis country tánc tanítás is belefért.

Köszönjük ezt a napot nektek, köszönjük, hogy Veletek ünnepelhettünk!

De a történet nem áll meg… minden nap egy újabb sor íródik a meséhez, ha kiváncsi vagy a folytatásra, akkor nézz be hozzánk legközelebb is!

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?