Ismét Aszódon jártunk

IMG_20160220_151722Február 20.-án több alkalom is zajlott a LIKE szervezésében, ezek közül az Aszódi látogatás egy önkéntes csapat odaadásával valósult meg.

Azt hiszem, hogy fontos a belső visszajelzéssel kezdeni:  “Mindenképpen szeretném ha tudnátok, hogy ezideig példa nélküli az a törődés velünk, amit időről-időre kapunk tőletek.”

Koczán Laci önkéntes beszámolóját olvashatjátok és további képeket ide kattintva nézhettek!

“Személy szerint nagyon vártam az alkalmat, hogy újra találkozzak ezekkel a srácokkal. Dél körül ért a hír, hogy a zenésznek, aki egyben a kocsit is biztosította, lerobbant az autója. Reggel óta meg a kisfiam is rosszul, hányt.

Mindezek nem törték meg a lelkesedésünket.

A kapcsolattartó, Lakos Mária Lujza jött elénk szokás szerint, majd a könyvtárba mentünk, és szép lassan megérkeztek a fiúk.

Bemutattam a többieket, majd egy kicsit meséltem magamról, és elkezdtünk kiscsoportokban beszélgetni, mert úgy láttuk az elmúlt alkalmak alapján, hogy kiscsoportban könnyebben megnyílnak a fiúk. 3 kiscsoportot tartottunk, így 5-6 srác jutott fejenként.

Nem volt egyszerű a figyelmet fenntartani, ugyanakkor rengeteg kérdésük volt az élettel és Istennel kapcsolatban. Meséltek a helyzetükről, a terveikről, olyan sok potenciál van bennük! Beszélgettünk a Bibliáról, róluk, imádkoztunk.IMG_20160220_151742

Megkérdeztem, hogy van e olyan imakérés, amit szívesen megosztatnának. Nagyon szívesen osztották meg őket, fel is írták, így többen is hordozzák őket.

Egy másik fiú, mikor beszéltem hova járok gyülekezetbe, megkérdezte, hogy ha nem lenne túl nagy kérés, júliusban szabadul, elvinném erre az Istenes helyre ahova járok?”

Az egyik önkéntesünk, aki először ment Aszódra, az alábbi visszajelzést adta: Megrázó volt és csodálatos az alkalom. Élet ömlött belém, ezekért a pillanatokért érdemes élni egy hívőnek. Ha szükség van rám, megyek.”.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?