Nyírvasvári – amikor a dolgok egyszerűen csak egymásba simulnak

IMG_5537Pár hete felhívott egy kedves barátunk, aki maga is sokat járt a Nyírvasváriban élő Bódi családhoz, hogy úgy gondolták ketten, hogy a két kisfiúnak csinálnak egy emeletes ágyat, nem szeretnék e valamit leküldeni, illetve ha esetleg valahonnan lenne lenne 2 db nagy méretű matrac, az igazán szuper lenne.

Több se kellett nekem, már rég vágyott hozzájuk a szívem, így felhívásokat tettem közzé matrac ügyileg, és egy napon belül a Miskolci Máltai Szeretetszolgálat már fel is ajánlotta a kitünő állapotban lévő cardo  matracokat!

Lementünk tehát egy napra, és míg a fiúk egy autóval a faanyagot szállították, mi lányok felvettük a matracokat Miskolcon.

Nyírvasváriban újra terített asztal várt, töltött káposztával, a fiatalok a héten kitapétáztak és éppen befejezték a padló burkolat elkészítését is.

Az egész nap nagyon kellemes hangulatban telt, a srácok dolgoztak az ágyon, mi a többiek csak beszélgettünk, mindenféle akutális dologról, ők csak kérdeztek és kérdeztek, figyeltek, mint a szivacsok olyanok voltak, szívták magukba az információkat.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?