Karácsonykor 22 családdal találkoztunk – december 18-20

IMG_4334Hetekig tartó gyűjtögetés, a pontos adatok összeszedése a családoktól, napokon át tartó pakolás előzte meg azt a két napot, amikor 22 volt állami gondoskodásban élő családdal találkoztunk, hogy személyre, családra szabott dolgokat ajándékozzunk nekik Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében.

További képeket ide kattintva láthat!

Gyönyörű szíveket, tenni vágyó, kitörni akaró életeket láttunk. Olyan fiatalokat, akik mindent megtesznek, hogy gyermekeiknek mindent megadjanak. Mindez sajnos igen nehéz megfelelő minták nélkül.

Nagy öröm volt az ajándék zsákok körül is, de főleg azok az együtt eltöltött pár percek voltak igazán értékesek, ahol szó volt múltról, jelenről, de arról is, hogy esetleg máshol milyen lehetőségek vannak. Célunk, hogy segítsünk ezeknek a fiataloknak, hogy változtassanak, amíg bennük van ez a vágy.

Mindig meglep, hogy mennyit dolgoznak ezek a fiatalok, hogy a létminimumon legyenek! Főleg az, amikor a kis hideg konyhában, szinte a semiből előkerül azért egy kókuszgolyó, egy üditő, és persze egy kis képeslap karácsonyra. Mert ők is készültek, adni vágynak!

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?